Cicci

Cicci

Zippo

ZippoPosted by Cicci Fri, August 17, 2018 13:27:55
Hej detta är jag, en blandrashund som bott på många ställen innan jag landade hos min nuvarande familj. Jag har hört att de kommer inte släppa mig, så jag håller på att landa och känna mig trygg. Jag är älskad av alla då jag försöker vara så snäll som möjligt.
Jag har nu bott hos min familj i 4 år och är så nöjd med dem, jag får komma ut i naturen på promenader och träffa på andra sorters djur, åka bil ibland och nossurfa, sträcka på benen i stora rastgårdar och får god mat som gör min magen bra. De har t.o.m hittat godis som är bra, så nu lever jag livet med att bli bortskämd och får många pussar och kramar och träning.
Just nu tränar jag att klara av alla bagagevagnars hjul, de är läskiga. Min familj säger till mig att jag inte ska muffa eller skälla utan sitta ner och LYSSNA, det hjälper de flesta gångerna och det bästa är att om jag fixar det får jag kycklinglevergodis direkt och har jag varit extra duktig i möten med andra hundar oxså så får jag lyxgodis när jag kommer hem från kisserundan. Vad gör man inte för godiset ;)
Jag har leksaker som består av tre rävgosedjur, vi brukar leka dragkamp och jag "dödar bytet", ibland kastar jag upp rävarna i luften så de hamnar på byråar, det gillar inte familjen hihi.
Jag har en boll som familjen lägger levergodis i så får jag själv putta bollen så godiset ska trilla ut, det är kul!
Två sängplatser har jag oxså som är så sköna, en STOR fatboy som familjens förra hund, Nimbus, hade som jag fått ärva, de har fyllt på nya platskulor så det är jätteskönt att ligga på den, och ett lakan över så det svalkar. Jag har även en biabädd som jag ligger på om dagarna nära familjen, den ser liten ut men ack så bra att kunna kurra ihop sig i.
Bästa är när familjen fixar så lakanen ligger rätt i mina sängar, ibland säger jag till att jag vill ha det fixat, för jag brukar leka "torka nosen i sängen" efter maten och då måste de bädda rätt igen hihi.


/zippo