Zippo

Zippo

Zippo

En blandrashane som är full av energi och snällhet.

Röra på benen

På rastgårdenPosted by Cicci Tue, February 28, 2017 13:51:59
Det är KUL på rastgårdarna!!! När det var snö gillade jag att fånga snöbollarna i luften och när det är bar mark älskar jag att nån sparkar boll med mig.

fd hundvakten

VännernaPosted by Cicci Tue, February 07, 2017 00:17:42
Janne
Det här en superfin hundvakt och kvällspromenerare! Tyvärr hittade han kärleken och flyttade långt bort. Matte vågar inte säga hans namn, för det menas promenad för mig och ev åka bil för att fotografera i skogen.
Matte har lovat att vi kommer ses igen.

Matte och jag

FamiljenPosted by Cicci Tue, February 07, 2017 00:08:14
Vi åker på olika äventyr, speciellt till Öland där mattes mamma bor.
Det är kul att lära känna nya platser och nosa in nya dofter. Ibland blåser det för mycket, då känns det som om nån puttar mig i baken och det gillar jag inte, för jag förstår inte vad det är som rör mig.
Ibland träffar vi hundar och andra människor, men jag gillar bästa att få åka bil ut till olika platser och nosa. Matte och jag har ibland dragkamp om vem som ska bestämma, om hon ska få fotografera eller jag ska få lukta på allt gott, så fort det går. (oftast vinner mamma)
Nära mattes mamma är det stora fält, och vet ni vad?! det finns konstiga djur där, som låter, matte har sagt det är fåglar och kor.
Ibland ser jag harar och gud vad det spritter i kroppen att få springa efter då.
Matte är ok, har bott hos henne och hennes dotter i 2,5 år snart. Hon sköter mina klor, klipper öronhår och tasshår och badar mig också när det behövs.
Jag får ofta tuggpinnar, levergott och tandborstar och hon ser till att jag kommer ut var 4-5e timme på kisserunda.

Sessan

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:47:57
Detta är en katt som jag gillar och varje gång jag får träffa henne är hon snäll och låter mig komma nära. Hon är väldigt försiktig men har börjat vänja sig vid mig. En gång fick jag ligga bredvid henne på hennes mattes säng, jag smög upp och la mig på kanten och hon accepterade det.
Sessan och jag har en gemensam sak, vi är båda omplaceringsdjur.

Lucas - min bästis

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:42:03
Min mattes dotter har en vit Golden som heter Lucas. Han är min bästa vän, vi har känt varandra sen Lucas kom som valp till mattes dotter.
Ibland busar vi rätt vilt ute i hans trädgård, men efter jag hade jagat grannens katt upp i ett träd, tyckte inte matte och hennes dotter jag skulle få springa fritt, utan fick en lina så jag håller mig på tomten... men Lucas och jag kan busa ändå.
Vi får ofta gott av mattes dotter. De har värmegolv i köket, det är himmelskt att ligga på och bästa platsen, ifall de tappar någon mat.
Lucas är släkt med en hund som hette Nimbus, som var mattes förra hund. De kommer från samma kennel i släktledet. Det tycker jag är rätt coolt.Ester

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:32:10
Min bästa vän hälsar på när hennes matte ska iväg och göra något, som människorna tycker är kul.
Vi hittar på en massa kul, busar, åker till rastgården, går ut på kisserundor, tuggar på tuggpinnar, myser i soffan med min matte och sover i mina sängar. Ester är snäll liten virvelvind. Hon älskar min mat så matte sätter alltid fram en liten skål på golvet med vatten och mat till henne, för mina skålar är i en ställning och dit når inte Ester så bra.
Ibland kan jag bli svartsjuk när hon sitter i min mattes knä, men då säger min matte att jag också ska komma och mysa, då blir allt bra igen.

Hej

På rastgårdenPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:20:22
Hej och välkommen till rastgården! Här kan jag springa och sträcka på mina ben, jaga och hämta boll och ibland kommer kompisar förbi och leker lite. Vissa kompisar stannar i den andra rastgården och då springer vi ikapp längs staketet, det är jättekul och så pratar vi samtidigt.

Nöjd

Mitt nya livPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 21:49:47
Mitt nya hem är bra, jag får ligga i soffan och mysa ibland, får godis, tuggpinnar och god mat. Långrundor och rastgårdar finns massor av och många har jag besökt.