Zippo

Zippo

Zippo

En blandrashane som är full av energi och snällhet.

fd hundvakten

VännernaPosted by Cicci Tue, February 07, 2017 00:17:42
Janne
Det här en superfin hundvakt och kvällspromenerare! Tyvärr hittade han kärleken och flyttade långt bort. Matte vågar inte säga hans namn, för det menas promenad för mig och ev åka bil för att fotografera i skogen.
Matte har lovat att vi kommer ses igen.

Sessan

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:47:57
Detta är en katt som jag gillar och varje gång jag får träffa henne är hon snäll och låter mig komma nära. Hon är väldigt försiktig men har börjat vänja sig vid mig. En gång fick jag ligga bredvid henne på hennes mattes säng, jag smög upp och la mig på kanten och hon accepterade det.
Sessan och jag har en gemensam sak, vi är båda omplaceringsdjur.

Lucas - min bästis

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:42:03
Min mattes dotter har en vit Golden som heter Lucas. Han är min bästa vän, vi har känt varandra sen Lucas kom som valp till mattes dotter.
Ibland busar vi rätt vilt ute i hans trädgård, men efter jag hade jagat grannens katt upp i ett träd, tyckte inte matte och hennes dotter jag skulle få springa fritt, utan fick en lina så jag håller mig på tomten... men Lucas och jag kan busa ändå.
Vi får ofta gott av mattes dotter. De har värmegolv i köket, det är himmelskt att ligga på och bästa platsen, ifall de tappar någon mat.
Lucas är släkt med en hund som hette Nimbus, som var mattes förra hund. De kommer från samma kennel i släktledet. Det tycker jag är rätt coolt.Ester

VännernaPosted by Cicci Mon, February 06, 2017 23:32:10
Min bästa vän hälsar på när hennes matte ska iväg och göra något, som människorna tycker är kul.
Vi hittar på en massa kul, busar, åker till rastgården, går ut på kisserundor, tuggar på tuggpinnar, myser i soffan med min matte och sover i mina sängar. Ester är snäll liten virvelvind. Hon älskar min mat så matte sätter alltid fram en liten skål på golvet med vatten och mat till henne, för mina skålar är i en ställning och dit når inte Ester så bra.
Ibland kan jag bli svartsjuk när hon sitter i min mattes knä, men då säger min matte att jag också ska komma och mysa, då blir allt bra igen.